Trouwfeest DJ Tom

DJ Trouwfeest Tom Cosyns verzorgt u huwelijksfeest stijlvol. Met meer dan 50 trouwfeesten per jaar is DJ Tom één van de meest geboekte feest DJ’s in Vlaanderen. De muziek is zeer bepalend om tot een geslaagd feest te komen, laat dit dan ook over aan Trouwfeest DJ Tom.

Trouwfeest Dj Tom

Hij is een Professionele All Round DJ met 25 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en andere dansgelegenheden. De discobar heeft een zeer exclusieve DJ booth, de led torens en de mooie lichtshow zorgen voor een schitterende sfeer. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj, een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, trouwparty’s en trouwfuiven. De muziek is één zeer belangrijk onderdeel van een trouwfeest, een Dj maakt of kraakt uw feest. Laat uw trouwfuif of feest draaien door één gespecialiseerde Trouw DJ.

DJ Tom staat garant voor een Allround Dj service. Hij is een Dj dat zowel jong als oud kan entertainen!Bij Tom krijg je een trouwfeest op maat. Alles muziekgenres zijn bespreekbaar.Leg uw Trouwfeest DJ op tijd vastHet ogenblik is aangebroken dat koppels die trouwen in 2016 hun Dj vastleggen voor het avondfeest of de dansfuif. Een gouden tip: Stel dit niet uit, want een bruiloft Dj lange tijd op voorhand boeken is even belangrijk dan de feestzaal of fotograaf vastleggen.Waarom? Omdat de muziek op je huwelijksfeest of trouwfuif één van de belangrijkste onderdelen is van jullie feest en ervaren Trouw DJ’s zijn dan ook snel bezet.Trouwfeest Dj Tom Cosyns bezorgd jullie onvergetelijke dansfuif op maat!Allround Dj Tom bezschikt over 25 jaar DJ ervaring (zowel in discotheken, danscafe’s, fuiven als feesten) Tom is gespecialiseerd in het draaien van huwelijksfeesten, hij is 1 van de meest gevraagde feest DJ’s van Vlaanderen. Naast trouwfeesten draait hij ook bedrijfsfeesten verjaardagen,disco en foute party’s bedrijfsevents, Dj sets in discotheken…

DJ Tom zal op een stijlvolle manier jullie dansfeest tot een formidable avond brengen! Je kan Tom boeken met of zonder discobar. Meer en meer koppels kiezen voor een trouwfuif, ook voor trouwfuifen is Dj Tom uw aangewezen partner. Bij Tom krijg je een superfeest op maat!Wij verzorgen uw trouwfeest/fuif met een Luxe Discobar.  Onze discobar heeft een zeer exclusieve en prachtige uitstraling en de mooie led lichtshow zorgt voor een ultieme sfeer.Een luxe installatie speciaal voor trouwfeesten! Het geluid bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8″ neodymium woofer en een 1″CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15″ neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten.Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon.2 LED DJ-Bar’s lichtset en verschillende bijhorende led effecten maken het plaatje compleet.Boek een professioneel DJ voor je Trouwfeest/fuif of huwelijksfeestDe Trouwfeest DJ, is een All round DJ concept voor elk trouwfeest en andere feesten in België en Nederland. Bij ons kiest de klant zelf zijn muziek, wil je graag inspraak in de muziekkeuze van de Dj? Contacteer ons dan voor jullie huwelijksfeest. U kan van onze Dj diensten gebruik maken voor alle feesten.Bij de Trouwfeest Dj boek je de beste bruiloft DJ’S  Dj Trouwfeest Tom Cosyns werkt samen met enkele zeer ervaren feest Dj’s, die elke party of feest tot een ulime ervaring weten te brengen.Wil je : 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek, Stubru The Maxx, De beste commerciele hits van vandaag, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House… Wij hebben het allemaal.Vraag hier een offerte.