Je kunt heel eenvoudig zelf de exacte kosten berekenen van al onze dj prestaties. Geen verborgen kosten, je kunt de prijs tot iedere cent nauwkeurig berekenen.

Wij hebben een leuk assortiment aan trouwfeest installaties samengesteld in diverse concepten en prijzen. Al onze shows zijn compleet met bruiloft dj of feest dj, lichtshow/geluid van hoge kwaliteit (m.u.v. de budget show). De prijs verschillen van de drive in shows zitten in de grootte van de lichtshow/geluid en welke disco ombouw je wenst.

Hoe werkt de prijs berekening


Bij iedere trouwfeest show en overige dj prestaties staat het tabje “Meer informatie” Wanneer je bij de show van je keuze hierop klikt kom je op de pagina waar meer staat beschreven over de betreffende show. Onderaan die pagina vind je ook de samenstelling van de show, hier staat uitgelegd wat er allemaal bij de show zit inbegrepen en wat de lichteffecten precies doen.

Vervolgens kun je ook direct zelf de exacte kosten berekenen van de show door te klikken op “Bereken de prijs”.
Vul daar de invoervelden volledig in en rechts in beeld verschijnt het totaal bedrag.

Als je het formulier juist hebt ingevuld zullen dat de exacte kosten zijn van de betreffende dj drive in show, zo weet je precies wat je voor je trouwfeest of ieder ander feest kwijt bent.

Kijk even rond tussen de bruiloft shows en/of overige shows, bekijk welke show het meest op je wensen en budget aansluit en bereken je prijs. We hebben al een mooie show vanaf 400 euro met gespecialiseerde (bruiloft) dj, lichtshow en geluid van hoge kwaliteit.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog vragen neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen je graag vrijblijvend verder