Wij zijn een zeer enthousiast team die verstand hebben van muziek en precies wisten hoe ze het publiek, ongeacht jong of oud, op ons bruiloftsfeest aan het dansen moesten krijgen…”

De trouwfeest DJ

Met inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring zijn wij met name gespecialiseerd in het verzorgen van uniek entertainment op trouwfeesten in Vlaanderen. Deze is opgedaan tijdens het draaien in Swing en danscafe’s en discotheken tot op evenementen in heel vlaanderen. Echter, enkele jaren geleden hebben wij besloten om ons voornamelijk te focussen op trouwfeesten aangezien dat voor ons juist een geweldige uitdaging is om zowel jong als oud te entertainment op het gebied van een spetterende show inclusief een professioneel licht en geluidsysteem!

Kies voor een ervaren trouwfeest dj

Het is van groot belang dat de DJ precies weet wat zowel het huwelijkskoppel als de gasten graag willen horen. Daarnaast is het belangrijk dat de DJ de gehele avond goed begeleidt op het gebied van audio, video en lichttechniek. Denk hierbij aan de ondersteuning van de gasten tijdens sketches, optredens van artiesten of (video) presentaties.

Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij het publiek moeten entertainen en kunnen wij altijd 100% dansgarantie geven! Immers, de dansvloer zal uw barometer zijn voor het succesvolle trouwfeest!

Onze kracht uit zich naast de ruime muziekkennis, feestkennis en ervaringen met trouwfeesten, in het feit wij altijd met z’n tweeën zijn. Hierdoor is één persoon bezig met het feilloos mixen van de perfecte muziek die aansluit op het publiek. De andere persoon zich 100 % focussen op de gasten en zorgdragen voor een spectaculaire show geheel naar wens van het bruidspaar. Door deze unieke combinatie en samenwerking kunnen wij er altijd een ultieme en vooral memorabele beleving van maken! Dit heeft geresulteerd tot zeer positieve reacties van zowel het bruidspaar als het bruidspaar!

Wij zorgen voor een kwalfeest

Een knalfeest is één van de belangrijkste onderdelen van een dansfeest. De artiesten zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een goede stemming en zorgen er voor dat het een unieke avond wordt. Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn een team van ervaren DJ’s die al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het verzorgen van de licht- en geluidshow voor om unieke trouwfeesten te genereren.

Ons doel is om elk huwelijksfeest om te toveren naar een memorabel, uniek dansfeest waar iedereen van jong tot oud zich goed vermaakt! Dit doen wij met een compleet geluid- en lichtsysteem, uitgebreide kennis van muziek voor jong en oud en een hoge dosis enthousiasme!

Wij beheersen alle gangbare muziekstijlen en voelen de wensen van zowel de opdrachtgever (het bruidspaar) als de gasten feilloos aan waardoor wij altijd een geweldige en memorabele show weten te creëren.

Elk huwelijksfeest is een onvergetelijke show voor jong en oud!