Jullie hebben een leuk (huwelijks) feest voor de boeg, dat is natuurlijk erg spannend om naar uit te zien, maar wat kun je ook zelf doen om je feestavond perfect te laten slagen. Wij hebben enkele tips voor jullie op een rij gezet, tips welke wij dankzij onze jarenlange ervaring met jullie kunnen en willen delen.

De grootte van de feestzaal:
Voor je de feestzaal van je keuze boekt adviseren wij toch even naar de grootte van de zaal te kijken en naar het aantal gasten dat je verwacht, veelal zijn ook niet al de genodigde aanwezig. Als de zaal eigenlijk te groot is voor het aantal gasten dan zal het lijken of de zaal leeg oogt. Een lege indruk creëert een minder gezellige sfeer dan wanneer de zaal lekker gevuld is. Je kunt nog beter een ietwat te kleine zaal hebben voor een perfecte feestsfeer dan een te grote zaal.

Zitplaatsen:
Creëer niet teveel zitplaatsen. Hoe gezellig het feest ook is, als men lekker zit met een drankje, gezellige muziek en lekker in gesprek waarom zullen ze dan nog opstaan? Als je graag een volle dansvloer hebt zorg dan dat er voldoende zitplaatsen zijn voor de gasten die slecht ter been zijn en voor de wat oudere gasten, hooguit nog een paar stoelen extra maar meer niet. Je kunt bijvoorbeeld wat extra sta tafels neerzetten, je zult zien dat er meer beweging in de zaal ontstaat en dat er veel meer gedanst zal worden dan wanneer er een overschot aan zitplaatsen is.

Uiterlijk van de drive in show:
Er zijn vele verschillende (trouw) locaties, van kastelen en kloosters tot chique of modern. Let erop dat de drive in show bij het interieur van de feestzaal past, wij hebben hier zeker ook rekening mee gehouden en hebben shows in een chique, moderne, classic en verzorgt neutrale uitstraling. Als je er zelf niet uitkomt welke van onze shows het beste bij de feestzaal past dan adviseren wij jullie graag bij het maken de juiste keuze.