Let op de leeftijd van de dj

Denk goed na over een al te jonge dj
Een al te jonge dj heeft bij verre na niet de ervaring zoals de meeste al wat gevorderde professionele dj’s dat hebben. De meeste dj’ beginnen al op vrij jonge leeftijd (13-14) met hobby draaien in cafés en clubs. Wat later mogen ze misschien wel eens een keertje via familie of kennissen op een bruiloft draaien.  Een 18 jarige dj die zegt ruim ervaren te zijn in het draaien op bruiloften dan is dat hooguit ervaring van 1 of 2 jaar waarin hij enkele bruiloften heeft gedraaid die veelal op 1 hand te tellen zijn. Dit mag je geen ervaring noemen, pas hier zeker voor op!

(uitzonderingen daargelaten)

Voorbeeld:
Poosje terug las ik op een dj forum een bericht van een 17 jarige dj die om advies vroeg. Hij moest voor de 1e keer op een bruiloftsfeest draaien maar wist enigszins paniekerig niet wat hij dan moest draaien dus vroeg hij op het forum wat te moeten draaien.

Je raad het al, van de professionals kreeg hij ook direct de wind van voren met de mededeling; Als je dit niet weet blijf dan met je tengels van bruiloftsfeesten af, de belangrijkste dag van een bruidspaar moet perfect worden verzorgt want dit kun je niet zomaar weer even overdoen. Ga eerst eens een paar jaar met professionals mee om het vak echt te leren.

Helaas zal zo’n dj nooit aan een bruidspaar vertellen dat hij weinig tot geen ervaring heeft, nee hoor hij heeft zogenaamd al jaren ervaring.

8 Comments:

 1. Hello!

  We offer

  Sending your commercial offer through the Contact us form which can be found on the sites in the contact section. Contact form are filled in by our application and the captcha is solved. The advantage of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This method improve the chances that your message will be open. Mailing is done in the same way as you received this message.
  Your commercial offer will be seen by millions of site administrators and those who have access to the sites!

  The cost of sending 1 million messages is $ 49 instead of $ 99. (you can select any country or country domain)
  All USA – (10 million messages sent) – $399 instead of $699
  All Europe (7 million messages sent)- $ 299 instead of $599
  All sites in the world (25 million messages sent) – $499 instead of $999

  Discounts are valid until April 20.
  Feedback and warranty!
  Delivery report!
  In the process of sending messages we don’t break the rules GDRP.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype – FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

  All the best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.